skip to Main Content

Hoi, Ik ben Wisse. Ik ben een freelance regisseur met een focus op korte fictie, corporate, het regisseren van kinderen en het onderzoeken van nieuwe technieken. Momenteel houd ik me bezig met onderzoek naar Virtual Production met behulp van Unreal Engine.

Wat mij aanspreekt aan Zandbeek is jullie overkoepelende aanpak, waar video een onderdeel is van een grotere marketing strategie. Volgens mij is dat de enige manier ervoor te zorgen dat in de korte tijd van een video, de boodschap van de klant écht overkomt. Té vaak zie je video’s waarbij het reclamebureau en het productiehuis dusdanig gescheiden zijn, dat er onvoldoende gebruik is gemaakt van de kracht van video en de ideeën van de makers.

Ik heb vanuit die echte connectie met een klant ontdekt dat je enkel dan verder kunt kijken dan het eerste idee. In die relatie komt hetgeen naar voren dat hun merk echt sterk neerzet. Ik wil outside the box denken, maar ook altijd iets maken waar de klant beter van wordt. Het heeft geen enkele zin iets prachtigs te maken, wat niet voldoet aan de opdracht en wens van de klant. Maar als die twee samen komen? Wauw!

De basis van die samenkomst van kunst en commercie zit hem niet enkel in een goed idee, maar het ervoor zorgen dat het hele team dezelfde kant op kijkt. Voor dit doel maak ik extensief gebruik van Moodboards, Concept Art, PreViz & LookViz. Iedere tool zet ik waar nodig in op de communicatie met het team en met de klant. Zo weet je zeker dat je budget goed besteed wordt en creëer je vervolgens de vrijheid om magie te laten ontstaan op set.

Concept Art Voorbeeld

Concept Art Voorbeeld

Concept Art Voorbeeld

Moodboard Voorbeeld

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en onze werkwijzen verder naast elkaar te leggen om te ontdekken of we een match zijn!

Groet,

Wisse

Portfolio Selectie
Back To Top