Ga naar hoofdinhoud

Hoi, Ik ben Wisse. Ik ben een freelance regisseur met een focus op korte fictie, corporate, het regisseren van kinderen en het onderzoeken van nieuwe technieken. Momenteel houd ik me bezig met onderzoek naar Virtual Production met behulp van Unreal Engine.

Wat mij aanspreekt aan Starsound is jullie focus op authenticiteit en jullie combinatie van zowel corporate als maatschappelijke klanten. Ik hou ervan om een gelikte commercial of korte film in elkaar te zetten, maar vind het ook belangrijk dat mijn werk een (klein) verschil kan maken. De enorme hoeveelheid goede doelen in jullie portfolio maken mij duidelijk dat dat bij jullie kan! Vooral jullie korte film voor Missing Chapter Foundation #2100 spreekt mij enorm aan, omdat ik op dit moment in de ontwikkelfase zit van een serie die zich afspeelt in 2052 tegen de achtergrond van een veranderend klimaat en sociale ongelijkheid.

Ik leg de lat altijd hoog, wat mij er ook toe beweegt om bij jullie te solliciteren. Ik merk namelijk dat je die lat als freelancer moeilijker kunt bereiken. Ik werk graag met een team samen dat ik door en door ken, waardoor je die lat strak in het vizier houdt. Ik wil outside the box denken, maar ook altijd iets maken waar de klant beter van wordt. Het heeft geen enkele zin iets prachtigs te maken, wat niet voldoet aan de opdracht en wens van de klant. Maar als die twee samen komen? Wauw!

De basis van die samenkomst van kunst en commercie zit hem niet enkel in een goed idee, maar het ervoor zorgen dat het hele team dezelfde kant op kijkt. Voor dit doel maak ik extensief gebruik van Moodboards, Concept Art, PreViz & LookViz. Iedere tool zet ik waar nodig in op de communicatie met het team en met de klant. Zo weet je zeker dat je budget goed besteed wordt en creëer je vervolgens de vrijheid om magie te laten ontstaan op set.

Concept Art Voorbeeld

Concept Art Voorbeeld

Concept Art Voorbeeld

Moodboard Voorbeeld

Op set houdt ik het overzicht over het eindresultaat en weet ik met alle disciplines open, kort en goed te communiceren. Niet in de minste plaats houd ik de sfeer erin en help ik iedereen te presteren op de top van hun kunnen. Ik bereid de draaidag op zo’n manier voor dat we de tijd kunnen nemen voor ieder shot. Ik heb een breed netwerk in alle disciplines die zich met hun passie inzetten voor hun vak.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en onze werkwijzen verder naast elkaar te leggen om te ontdekken of we een match zijn!

Groet,

Wisse

Portfolio Selectie
Back To Top