Ga naar hoofdinhoud

Ik ben een enthousiaste regisseur die zich bezighoudt met kinderregie, sprookjesachtige vertellingen en content gericht op jongeren.

Tijdens mijn studie heb ik een enorm enthousiasme ontwikkeld voor het regisseren van kinderen. Ze hebben een grote doorzettingskracht. Ze kunnen zich beter verplaatsen in hun fantasie en daar heel serieus en resoluut mee bezig zijn. Ik vind het werk als kinderregisseur daarom fantastisch. Ik neem kindacteurs serieus en werk met hen samen aan de beste prestatie!

Het liefst plaats ik een personage als éénling in een voor hem of haar compleet andere wereld. Hoe reageert deze persoon op de omgeving en hoe reageert de omgeving op haar? Op welke wijze valt iemand buiten wat als ‘normaal’ gezien wordt en hoe gaat hij daarmee om? Dat zijn vragen die ik mezelf graag stel bij het ontwikkelen van een nieuw idee.

Op set vind ik het essentieel om de crew zo veel mogelijk persoonlijk te leren kennen. Een goed geoliede productie staat en valt wat mij betreft met de relatie tussen regisseur en crew.

 

Mijn filminspiratie

Filminspiratie

 

Groet, Naamloos-2

Back To Top