skip to Main Content

Beste Martijn,

Geen enkele vacature sprak me zo aan als die van jullie. Mijn doel is altijd geweest om met filmproductie een sociale impact te hebben. Meestal keek ik daarbij  waar mogelijk naar de content van de videos. Jullie gaan echter een stap verder door met je eigen bedrijfsstructuur te laten zien dat mensen met een arbeidsbeperking helemaal geen afstand tot de arbeidsmarkt hoeven te hebben! Mijn beste vriend en favoriete editor moest helaas het filmvak verlaten, omdat hij met zijn nierproblemen onmogelijk de stress van het vak kon bijbenen. Ik ben ervan overtuigd dat hij nog steeds mijn favoriete editor was geweest als ik hem de ruimte en zekerheid had kunnen geven die hij nodig had.

Daarnaast bieden jullie ook nog eens leerplekken aan binnen je bedrijf. Ik geef vaak workshops en doe veel aan kennisoverdracht. Het spreekt mij enorm aan als ik hier in dienst bij jullie mee door kan gaan door regelmatig een leerplek te begeleiden.

Ik ben Wisse Stolk en ben na 9 jaar ZZP’en juist op zoek naar een vaste aanstelling. Ik merk dat ik me graag weer wil focussen op het werk zelf, in plaats van alle administratie er omheen. Daarnaast werk ik graag in een team dat ik goed leer kennen. Ik heb in de afgelopen 9 jaar van alles geregisseerd en geproduceerd. Van eenvoudige testimonials tot volledige high end korte films en alles daar tussenin. In al die projecten heb ik enorm veel plezier gehad om te gaan voor topkwaliteit binnen het budget.

Door mijn jaren bij Budgetcam kan ik omgaan met elk type camera. Vroeger had ik mijn eigen originele BMPCC en onlangs draaide ik nog op de BMPCC 6K. Ik werk al 16 jaar met Adobe Premiere & After Effects en heb inmiddels ook al een jaar of 4 ervaring op DaVinci Resolve.

Altijd ben ik op zoek naar het verhaal van de klant. Hoe zijn ze en wat willen ze echt overbrengen? Ik wil outside the box denken, maar ook altijd iets maken waar de klant beter van wordt. Het heeft geen enkele zin iets prachtigs te maken, wat niet voldoet aan de opdracht en wens van de klant. Maar als die twee samen komen? Wauw!

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten. Om meer te horen over jullie bedrijf en werkwijze en om te ontdekken wat jullie verwachtingen en dromen zijn over deze functie!

Met vriendelijke groet,

Wisse Stolk

Portfolio Selectie
Back To Top